Sider

10 januar 2012

Neste skritt!

Man kan ikke regne med at alt går etter boka alltid!

Uforutsette ting kan alltid dukke opp. Da må man ta ting litt på sparket, endre litt planer, ta en omvei eller tre samt tilpasse seg andre, kanskje vente litt ekstra.. 

Greit nok det.

Akkurat når det gjelder kreften og oppfølgingen, så hadde man helst sett at ting gikk etter boka. Man bør føle seg ivaretatt i systemet og kunne stole på at når det sies at ting blir gjort og at "da skjer det og det", ja - så gjør det nettopp det.

Men, både når det gjelder timeinnkalling til gen-testing på Radiumhospitalet samt første-konsultasjon hos plastikk-kirurgen, så ble det til at jeg tilslutt måtte brette opp armene og stå på krava og kalle meg selv inn til time. Etter måneder med venting...og se at jentene jeg hadde kreft samtidig med ble kalt inn til både det ene og det andre. Begge gangene hadde jeg "havnet mellom to stoler" pga sammenslåinger av sykehusene.

Inte bra inte.

Men, etter å ha purret idag så fikk jeg ENDELIG time på Rikshospitalet i slutten av måneden for å finne ut hva slags boob-job jeg kvalifiserer til. Mange muligheter, vet De! Etter flere samtaler med fysioterapeuten jeg går hos (som daglig ser masse rekonstruksjoner og hører om diverse komplikasjoner rundt dette) så heller jeg fortsatt mot ekspander-protese.

Spent på hva herr Plastikk sier om det samme!

1 kommentar:

  1. Heia! ja, klisjeaktig - man må være frisk for å være sjuk. du er frisk tyder det på. Men for et system vi har i velferdsstaten! KLeM

    SvarSlett