Sider

11 juni 2011

For 1 år siden...

Førstkommende mandag er 13. juni...

Den 13.juni i fjor var det søndag - og jeg hadde sovet over hos kjæresten for første gang. Vi lå lenge den morgenen, og det var da jeg tilfeldig lå med armen over hodet og klødde meg på venstrebrystet at jeg fant kulen.

Og så startet det. Urettferdigheten, ventingen, gråtingen, avmakten, bitterheten.

Førstkommende onsdag er 15. juni... 

Den 15.juni i fjor var det tirsdag - og jeg fylte 36 år. Jeg følte ikke for å feire, men samtidig ville jeg gjøre noe hyggelig slik at jeg ikke for alltid ville forbinde bursdagen min med at jeg en gang fikk kreft. Kjæresten hentet italiensk pizza og brus, og vi spiste hjemme hos meg og så en film.

Førstkommende fredag er 17. juni... 

Den 17. juni i år skal jeg på halvtårs-kontroll på sykehuset. Dette er ikke lenger noe jeg gruer meg til, jeg er blitt skjelettscan'et og har tatt mammografi nylig, og alt var normalt samt at jeg føler meg veldig frisk.

* * *

1 år etter at jeg oppdaget kreften har jeg ingen kjæreste, ikke ett venstre-bryst, ikke spesielt god økonomi, ikke min signatur-frisyre med lang lugg og kanskje litt for liten motivasjon til å se lyst på livet.

MEN - jeg føler meg som sagt frisk, har en ny kul frisyre, nye gode venner, en profil på ett nettsjekkested og en falsk pupp som duger. Så....

2 år etter at jeg oppdaget kreften bor jeg nok i en lekker funkis-bolig, er forlovet, har langt bølgete hår og er fornøyd med livet.

...vi får se da vettu.

4 kommentarer:

  1. Et sprøtt år er tilbakelagt!!! Jeg gleder meg til krabbefest i funkisvillaen din :)

    SvarSlett
  2. Sykt sprøtt!!! Flinke er vi. Krabber skal bli!! :)

    SvarSlett
  3. Og jeg gleder meg også.....til å følge med på opp- ned- og oppturer :-)))

    SvarSlett