Sider

20 juli 2013

silikon!!

Endelig ett skritt videre!!

Idag kom brevet jeg har ventet på fra St.Olav; 11. september skal ekspanderen som da har strukket huden min i 5 mnd byttes ut med en myk, dråpeformet silikonprotese. Spennende!

Snart 3 år nå siden original-puppen forsvant.

Jeg vet folk syns dette virker lenge å vente. Men, det er egentlig ikke det.

Man får som regel ikke time hos plastikkkirurg for vurdering før det har gått ca ett år etter brystfjerning. Dette fordi det tar tid å komme seg både etter cellegift, operasjon og stråling. Mentalt som fysisk. 


Jeg hadde min første rekonstruksjons-time i januar 2012. Da fant jeg ut i samråd med kirurgen at jeg mentalt ikke var klar - det var vanskelig for meg å bestemme meg for metode, jeg ble sliten, hodet mitt gikk bare rundt, hadde mer enn nok med å finne tilbake til livet som ble satt på pause før kreftdiagnosen. Psyken hadde fått mange sår. I mai samme år var jeg mer klar og jeg bestilte ny time og bestemte meg for ekspander-løsning. 8 mnd senere lå jeg på operasjonsbordet og fikk min ekspander.

Ventetiden regnes jo fra den dagen man er hos plastikkkirurgen. Så det å vente bare 8 mnd på nytt bryst var liksom INGENTING, syns jeg.

Nå er jeg ihvertfall WOOP-WOOP!-klar for neste steg i prosessen - ett skritt nærmere behandlingsslutt

....er jeg riktig heldig så får jeg justert det andre brystet samt brystvorte på det nye brystet også før jul

Fortsatt riktig god sommer!

3 kommentarer:

 1. Å blir glad for å lese det du skriver, og unner deg så å ha det bra. Lykke til med rekonstruksjon videre! Klem Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk, Marit! Koselig å høre....
   Håper du også har det bra - fortsatt riktig god sommer!! Klem fra meg :))

   Slett
 2. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

  SvarSlett