Sider

24 juni 2013

Plastic fantastic

Plutselig 3 år siden styggedom-oppdagelsen.

Jeg var på kreftkontroll på fredag - alt så bra ut, ifølge onkologen. Blodprøver fine og normale. Jeg hadde ikke noe særlig spørsmål denne gangen - vi pratet uansett i 20 min om løst og fast.

En varm og dyktig onkolog.

Idag har jeg vært på kontroll hos plastikk-kirurgen på St.Olav; altså kontroll etter ferdig påfylt ekspanderprotese (500ml) i april. Huden har strukket seg og løsnet skikkelig rundt ekspanderen og det er mye mykere enn den bowlingkula den var rett etter siste påfylling.

Så, huden takler dette veldig bra til tross for 25 strålebehandlinger.

Kirurgen tok litt mål av den gjenværende puppen for å finne bredde og strørrelse, også fikk jeg bestemme selv om jeg ville ha en rund Pamela-protese med mye fylde oppe eller en dråpe-formet en som er mer naturlig formet. Jeg vil definitivt ha det siste, selv om samboeren selvsagt vil ha det første. Kirurgen og jeg ble enig om ca 440 ml, men han bestiller opp 3 forskjellige også bestemmer de seg under operasjonen; hva som vil se best ut i forhold til det gjenværende brystet.

I Trondheim må man vente 4-6 mnd etter påfylling før man blir operert og får silikon-protese, på arket mitt skrev han nå september - det er sutan ikke lenge til!!!! :))) Justering av den andre puppen vil bli gjort først da resultatet av den nye er fint og ferdig. Jeg skal nok sprøyte inn litt fett fra magen på siden av brystet, har ikke nok. Mulig de må bruke dette til brystvorte også, sa han. Jeg har for lite å ta av der oppe.

Jaja, da føler jeg meg letta over en god time med dr Mexico, og jeg er VELDIG klar for neste skritt nå.....!!

2 kommentarer:

 1. Så godt å høre at alt er bra med deg og at du er i gang med nypuppen :-D Jeg har ikke lest blogger på lenge, så jeg var spent på hvordan det gikk med deg - og der var du - og her er jeg :-) Alt bra med meg på siste kontroll, er i full jobb igjen forlengst og trives med ektemannen, he he, vi giftet oss i mai :-)Bryllupsreisen går til Maldivene, presang fra svigers. Har jo vært samboere noen år, så vi har det meste av 'dilldall' Ha en riktig god og varm sommer, du er vel kanskje i jobb du også.
  God klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Hei Liv!! :)
  Så godt å lese at livet ditt svinger - gratulerer så mye som konemor!! Også Maldivene, da....fantastisk...enjoy!!!

  Jeg jobber ikke, men jeg søker og har gjort det siden jeg flyttet hit egentlig. Nå skal jeg ha operasjon igjen i september, så da utsetter jeg det å evt gå i jobb til 1. oktober. AAP-pengene holder ut året, så jeg stresser litt også pga det, merker jeg....

  Men. En dag av gangen. ;)

  Riktig god sommer, koselig å høre fra deg!!

  Klem :)

  SvarSlett