Sider

19 september 2012

..moving forward!

Denne uka er årets 3de etter-kontroll gjennomført og overlevd; blodprøvene var fine og den kliniske undersøkelsen gav ingen skumle resultater. Yay!

Hadde min hundrede kreftlege, og det er rett og slett litt provoserende. Det å føle at man må starte på nytt og på nytt.....hver gang man er på kontroll. Slitsomt å gjenfortelle.

Men - det viktigste er at alt er i orden! :-)

 Antakeligvis fordi jeg purret veldig igår, ringte også en lymfeterapeut meg fra St. Olav i dag tidlig, og jeg fikk time imorgen den dag. Ikke at jeg har veldig store lymfødem-plager akkurat nå, men siden jeg har byttet bosted er det greit å ha en i bakhånd - i fall ting skulle utvikle seg i feil retning. Sånne ting kan man som kjent ikke forutse eller ikke alltid forhindre.


Det er også veldig sjelden jeg har den trettende og tunge slitenhetsfølelsen i brystet, og det er jo også et friskhetstegn. Deilig...
Har også snakket med ventelistekontoret denne uken og fått beskjed om at jeg står på liste hos Rikshospitalet, ja - og plassen gjelder fra mai i år. Den hyggelige damen sa også det var dumt jeg ikke ringte dagen før fordi da hadde hun to avbestillinger.....shoot!!
Men, jeg får ingen beskjed om hvilken måned som blir min operasjonsmåned før utpå vårparten neste år...og det hadde jeg heller ikke forventet.

Så da går vel livet videre så lenge og i riktig retning frem mot årets siste kontroll i desember :)

Heia meg!!

2 kommentarer:

  1. Fint å lese at det går bra med deg!

    SvarSlett
  2. Takk! Det føles fint...at det går fremover uten at man nødvendigvis gjør noe nevneverdig med det selv :)

    SvarSlett