Sider

26 januar 2012

Boobalicious?

Tja. Jeg vet ikke helt, jeg.

Vurdering hos plastikk-kirurgen. Hyggelig sykepleier, jordnær og informativ kirurg, vennlig og taus lege-student. Timen varte så lenge jeg ønsket det. Fikk svar på det jeg ville.

Men jeg følte ingenting. Verken den ene eller andre veien. Ihvertfall ikke når det kom til hva slags operasjonsmetode jeg vil ha. Jeg ble egentlig enda mer tom og mer oppgitt.

Det er så surrealistisk hele greia. Plutselig blir man ei lita jente på et stort hvitt sykehus, omgitt av helsepersonell som vurderer deg "sånn og sånn" pga "det og det".....det som skal være en positiv greie etter kreften blir plutselig en påminning av følelser jeg følte før. Bitterhet over at jeg ble rammet, sorg over bryst-tapet, slitenheten kom veltende. Det var ikkeno fint å sitte å høre om trekking av blodårer fra nederst på magen og opp til en ny pupp, eller om alt jeg aldri mer kan gjøre hvis jeg velger å lage bryst fra ryggmuskel, eller om senskader som kan komme hvis jeg velger ekspander-protese....

Ingen glede overhodet.

Kirugen sa jeg virket sliten. Og da kom tårene. Fritt fossefall. Men ikke før jeg satt på trikken, følte for å holde igjen av en eller annen grunn...slitsomt.

Men han har så rett... 

Jeg står nå i det minste på venteliste. Ny plastikk-time om ett år, eller tidligere om jeg ønsker det selv. Jeg er ikke klar, jeg. Vil ikke være mer pasient på en stund. Vil ikke la noen tukle med kroppen min eller utsette meg selv for operasjoner som kan gi nye bivirkninger og senskader.

Jeg må vente på gleden og behovet for å gå enda mer fremover.
Protese-livet er fint så lenge.

2 kommentarer:

 1. Sensuell, flott jente er du uansett! Ett manglende bryst forandrer ikke på det... Du finner sikkert en løsning på hva du ønsker å gjøre. Råd: bruk tid, overbevis deg selv om hva du enn gjør - så er det som passer best for deg.

  Lev lykkelig - du har det meste - det kan jeg se... DANS!!!

  Mvh
  Stein

  SvarSlett
 2. Hei Stein og takk for koselig tilbakemelding! Tida er ofte ens beste venn, ja - helt klart!... Man får bare prøve å leve og gjøre ting som gjør en glad. Feks dans, ja - hehe....

  Karianne

  SvarSlett