Sider

16 oktober 2011

Enough!!

Idag går jeg ut av mitt gode skinn.

Jeg kler av meg hud og hår - og fremstår i en ny og forbedret utgave. Fordi jeg har bestemt det, og fordi jeg fortjener det.

Jeg er møkklei eget fortids-prat, hvorfor-prat, kreft-prat og forklarings-prat.

Jeg skal være opprinnelige meg; morsom, B-menneske, rastløs, fargerik, utålmodig, lat, forfengelig, empatisk, snill, god, trøtt, dritpen, omsorgsfull og reflektert. Bak meg legger jeg belastende "kvaliteter" som bekymret, stressa, apatisk, nedstemt, sykdomspreget, ustabil, urolig og bitter.

En kjedelig og lite givende tilstand.

Idag kler jeg meg i sterke, glade og energi-givende farger - pusser tangoskoene og drar på dansekurs. Henter med meg positiv energi tilbake hjem og når jeg våkner imorgen er det en ny dag, ny uke, ny innstilling - og en meget høy bunke med blanke ark skal fortæres til frokost.

Innen jul skal jeg ha meg langt hår, kjæreste, ny jobb, penger på konto og funkis-hus (fremskyndede planer, ref blogginnlegg fra juni)

"Først meg sjøl, så meg sjøl - så min neste, hvis det er til mitt eget beste."

Intet mer, intet mindre.

AMEN og tenna i tapet'n.

4 kommentarer:

 1. yipiaohoo! Stå på kaja. Så bra da! Du gjør det riktige - vi er ikke det som feilte oss - vi må sjå framover! Klem til deg marit

  SvarSlett
 2. That's my girl ;-)

  Humøret mitt steg flere hakk av å lese 'Enough'. Håper på å bli invitert i juleselskap i funkishuset bl.a iført mine gyldne dansesko, da skal jeg danse løsfletta av meg. Amen.

  God klem fra
  Liv

  SvarSlett
 3. Älskar din inlägg. Du e bara helt super! Kramis

  SvarSlett
 4. Digger den innstillingen!! Hver gang du velger, forandrer du framtiden! ;-)Har du lest mulighetsloven?

  SvarSlett