Sider

25 juni 2011

Jeg vet vel best??!

Jeg er ENIG!

Enig med en av bloggerne du finner i lista på venstre hånd. Vi har møttes via kreftopplevelsen og funnet ut at vi er ganske like - og vi har gjennomgått det samme omtrent samtidig. Hun blogget denne uken om noe jeg kjenner meg så innmari igjen i - blant annet det med hår. Håret!! Og jeg må si meg så enig ang. kommentarer:

Nei, håret vokser ikke fort! Det har ikke blitt langt! Og det er ikke kult med kort hår selv om du syns det! Og det er slettes ikke morsomt med påtvungne krøller og ny hårfarge!!

Vi tok siste cellegift i november, altså.... NOVEMBER!! Så ventetiden på at håret skal vokse ut og bli som det var før er laaaaaaaaaaaaaang... Så du som ikke har vært i samme båt - ikke vær så påståelig og si at håret har vokst så fort og at det er gøy med krøller man ikke har ønsket seg. Det vokser SAKTE!...

Greit at du syns at det er kledelig med kort hår og at dette kan være kvinnelig looking (og tusen takk for komplimentet) - det er bare det at FØLELSEN er ikke sånn! Det føles ikke særlig kvinnelig og kult! Det føles nakent og feil!! Og er det ikke det som er viktigst egentlig...altså hvordan man føler seg på innsiden med det og det utseendet. Tenk så mye trygghet man henter i hvordan man tar seg ut.

..og det korte håret minner oss om kreften...hver gang vi ser i speilet og føler oss annerledes. 

Puh - greit å få det ut egentlig ;)

Til deg - kjære medblogger Cathrine - jeg er ENIG!

2 kommentarer:

  1. Hei Vennen!!

    Det holdt på å tippe for meg en dag og det var jammen godt å sette ord på det også!!!

    Savner de ukentlige møtene med deg....skal få ut fingeren og få opp energien så skal jeg ta meg en tur til Oslo.

    Snakkes!!!!

    SvarSlett