Sider

29 oktober 2014

En liten oppdatering...

2014 blir det mest innholdsrike året på lange tider, merker jeg. Og enda er det to måneder igjen!

Kort oppsummert; samboerbrudd, flytting nr 1, puppe-operasjon, ble 40-åring, bestod kreftkontrollen, startet med fjellgeiting, flytting nr 2, startet som frivillig på kreftavdelingen på St. Olav Hospital, startet i 50% stilling i Kreftforeningen og over helga skal jeg på spennende photoshoot.

Etter 2,5 år uten en jobb-hverdag blir fokuset nå å føre energiregnskap for å unngå de største fatigue-nedturene. Fatigue; altså en av senskadene man kan kan oppleve å slite med etter kreftbehandling. Kunsten er å hvile før man blir sliten; ikke alltid like enkelt. Det gjelder å være godt kjent med seg selv, og ta signalene som kroppen stort sett alltid gir på alvor.

Det blir fint å jobbe i Kreftforeningen og Krafttak mot Kreft - godt å gi tilbake!

Jeg fylte 36 år 2 dager etter jeg fant en av mine 4 kreftkuler. Det var spesielt å være såpass ung blant mange av de mye eldre brystkreftdamene jeg møtte på sykehuset i behandlingsperioden. Vi hadde kun kreften felles og det var stor forskjell på hvordan kreften rammet resten av hverdagen; gammel vs ung.

Her i Trondheim arrangerer UG (Ungdomsgruppen i Kreftforeningen)
UNGDOMSKVELD onsdag 5. november kl 18-21 på Vardesenteret.
Alle er velkomne, både inneliggende pasienter og andre. Her vil du kanskje møte likesinnede og andre i samme situasjon som deg selv for sosial prat, og det vil bli servert pizza. Vardesenteret ligger på St. Olav ved siden av pasient-hotellet.

Vel møtt! :-)

2 kommentarer: