Sider

29 oktober 2014

En liten oppdatering...

2014 blir det mest innholdsrike året på lange tider, merker jeg. Og enda er det to måneder igjen!

Kort oppsummert; samboerbrudd, flytting nr 1, puppe-operasjon, ble 40-åring, bestod kreftkontrollen, startet med fjellgeiting, flytting nr 2, startet som frivillig på kreftavdelingen på St. Olav Hospital, startet i 50% stilling i Kreftforeningen og over helga skal jeg på spennende photoshoot.

Etter 2,5 år uten en jobb-hverdag blir fokuset nå å føre energiregnskap for å unngå de største fatigue-nedturene. Fatigue; altså en av senskadene man kan kan oppleve å slite med etter kreftbehandling. Kunsten er å hvile før man blir sliten; ikke alltid like enkelt. Det gjelder å være godt kjent med seg selv, og ta signalene som kroppen stort sett alltid gir på alvor.

Det blir fint å jobbe i Kreftforeningen og Krafttak mot Kreft - godt å gi tilbake!

Jeg fylte 36 år 2 dager etter jeg fant en av mine 4 kreftkuler. Det var spesielt å være såpass ung blant mange av de mye eldre brystkreftdamene jeg møtte på sykehuset i behandlingsperioden. Vi hadde kun kreften felles og det var stor forskjell på hvordan kreften rammet resten av hverdagen; gammel vs ung.

Her i Trondheim arrangerer UG (Ungdomsgruppen i Kreftforeningen)
UNGDOMSKVELD onsdag 5. november kl 18-21 på Vardesenteret.
Alle er velkomne, både inneliggende pasienter og andre. Her vil du kanskje møte likesinnede og andre i samme situasjon som deg selv for sosial prat, og det vil bli servert pizza. Vardesenteret ligger på St. Olav ved siden av pasient-hotellet.

Vel møtt! :-)

3 kommentarer:

  1. Lykke til på alle felt.
    Klem fra Inger

    SvarSlett
  2. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

    SvarSlett