Sider

30 november 2014

Frk Polstret

HOLA!

En liten rapport etter operasjonen.
Alt gikk vel! Ifølge kirurgen.

Seansen var en drøy time forsinket, og ca 11.45 lå jeg fastende på metallbordet med skrikende sulten-mage og "sola" i fleisen samt heste-nåla i håndbaken. Ble vekket nærmere kl 14 hvor jeg vagt minnes at jeg krevde en klem av den mannlige sykepleieren som presenterte seg inne på oppvåkninga. Hmm.

I hvert fall hakket mer anstendig og koselig enn den gangen jeg ba kirugen etter struma-operasjonen min på PARTEEEEEYYYY!!

Det skulle vært ulovlig å være så lite dopa at man husker alt det flaue man lirer av seg. Og samtidig være påbudt å være såpass dopa at man kan nekte for alt etterpå.

Nå oppbevarer jeg meg selv i 1-romsn iført et hylster av et kompresjonsplagg; fra høyt oppe i livet og ned til knærne, kronet med en løs og usexy sports-BH på toppen. Dusjing er fy-fy og nei-nei frem til det har gått 5 dager, og å gå på toalettet er ikke et helt kapittel for seg, men en hel BOK!....

Alvorlig talt så har jeg ikke ville sjekke resultatet så mye enda. Annet enn at jeg kan se jeg var mer fornøyd forrige gang. Brystet er mye større enn før, sprøytet inn hele 120 ml fett. Noe som er veldig mye å få presset inn under huden når det er protese der fra før. Men det har samme fasong! Og det er jo fasongen jeg jeg skulle få endret på...fordi BH'er ikke sitter bra på siden der...

Nå trøster jeg med at hele greia er hovent, at kun 50-70% av fettet kommer til å feste seg. Og at jeg vet at resultatet ikke kan sees som endelig på flere uker. Lårene blir vel som før - det ble fjernet 180 ml øverst på innerlåret til sammen fra begge sider.

NULL SMERTER! Det er fint.

Hva blir neste?

Kontroll hos kirurgen om 6 mnder, og kreftkontroll hos onkologen i februar/mars en gang.

LIGHTS OUT!

2 kommentarer:

  1. Ypperlig at du forteller om frem -og tilbakegang. Lykke til med pupp og 'fett-feste'. God desember til deg og peise på i sakte fart :)

    SvarSlett
  2. Hei på deg, Inger og takk for det!! God jul og godt nyttår! :)

    SvarSlett