Sider

16 september 2015

Min innsamlingsaksjon!

Gi til en viktig sak! 

Jeg unner INGEN å få den kreftdiagnosen jeg fikk i 2010. Forskning på sykdommen er livsviktig, bli med meg å samle inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen ved å donere via denne innsamlingslinken! 

Sammen får vi til!... Klarer vi å nå kr 10.000 før den rosa oktober-måneden er omme?? :-)

Trykk her og du kan lett donere til min innsamling!

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3000 kvinner hvert år. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet.

Takket vært forskning på behandling og tidlig oppdagelse av brystkreft overlever flere enn tidligere.

I år går Rosa Sløyfe-pengene til forskning på brystkreft med spredning.

1 kommentar:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    SvarSlett