Sider

19 desember 2014

Everyday-life in Trondheim

Neiii....det ble da vel ikke noe varig resultat etter fett-transplantasjonen? Alt fettet er nesten borte nå, og den har ikke gjort BH-kjøp noe lettere. Fordi det er det som er målet med disse operasjonene nå; ikke å få to bryst som er mest mulig like, som mange tror.

Så da gjenstår det vel å ta en liten runde med meg sjøl på om det er verdt det....disse justerings-operasjonene. Man blir så satt tilbake hver gang pga narkose osv, kroppen blir tung, treg og fatiguen blir trigga..... Kanskje må jeg snart komme meg dit mentalt at dette koster mer enn det smaker...

Innimellom klarer jeg å tenke slik. Let it go, liksom... Andre ganger er jeg sinna og irritert fordi BH-ene ikke sitter som de skal og dette synes gjennom klærne. En påminning av dritten.

Frustrasjonen rundt dette er aldri langt unna. Men samtidig er det jo ikke noe jeg går og tenker på hver eneste dag lengre.

Det er fint.

Utover dette kjenner jeg jobbstarten i oktober på kroppen nå. Ikke at jeg har jobbet mange timer hver dag, og har stort sett også hatt en fridag i uka. Men ingen tvil fra min side om at 50% er mer enn nok nå. Og det er jo ikke alltid det er arbeidsoppgavene som tapper meg; det er rett og slett det å komme seg opp tidligere enn vanlig, det å være sosial og være i rom med støy, det å kommunisere og ha et utadvendt humør, det å prøve å huske ting man skal gjøre/har gjort...

Slike ting er plutselig en stor prøvelse. Og hvordan skal det da bli etter jul når arbeidsdagene blir lengre og oppgavene flere og ukene litt mer intense. Time will show! Jeg prøver alt jeg kan i hvert fall og er veldig glad jeg får jobbe i Kreftforeningen. Trives kjempegodt!

Jeg har fortsatt å være frivillig på kreftavdelingen på St.Olav en tirsdag i ny og ne også når jeg har hatt overskudd. Her steker vi vafler for kreftpasienter, pårørende og vaffelsugne sykepleiere. Veldig hyggelig! Kan selvsagt være energi-tappende dette også - men jeg går uansett hjem med en god følelse etterpå.

Det er absolutt verdt noen timer i fosterstilling på sofaen i etterkant!


....nå kommer juleferie på Hamar og da er 2014 snart tilbakelagt...

GOD JUL & GODT NYTTÅR!